Oriënt uitzendbureau realiseert forse besparingen in samenwerking met Zekerheyd

In het voorjaar 2021 nam Mark Verhoeven contact met ons op over besparingen rondom sociale zekerheid. Zaken als loonkostenvoordelen, maar ook besparingen in de werkhervattingskas premie hadden bij ons weinig aandacht, je gaat ervan uit dat dingen goed lopen. 
Na een kennismaking was dit voor ons heel helder, hier moeten we iets mee. Waarom zou je het niet doen als je een én besparingen kunt realiseren en een betere controle bij de instroom van nieuwe medewerkers kunt krijgen.

We zijn nu een jaar onderweg. De samenwerking startte eenvoudig. Het enige dat we hoefden te doen is om gegevens aan te leveren, daarna nam Zekerheyd (toen nog loonkostenvoordelen.nl) het volledig over, met slechts af en toe nog een verzoek om gegevens aan te leveren.
Het team van Zekerheyd laat zien dat er veel kennis zit en ze denken met je mee. We trekken hierin samen op. 
De eerste resultaten kwamen redelijk snel. Maar dit was nog niet de besparing waar we op gehoopt hadden. Zekerheyd legde ons uit dat er veel tijd kan zitten in de procedures bij de instanties. Het enige dat wij hoeven te doen is geduld te hebben. Zekerheyd regelt de rest.   

Dat bleek, de eerste teruggave van serieuze omvang is nu definitief en dit proces met correcties loopt nog. 
Deze teruggaven zijn prettig, maar bovenal is het fijn dat we met de dienstverlening van Zekerheyd meer controle krijgen op dit proces. De aanvraag van doelgroepverklaringen bij nieuwe medewerkers, het bezwaar op de werkhervattingskas schade voor dit jaar. 

Wij zijn blij met het starten van de deze samenwerking en hopen nog jaren samen te blijven werken. 

Baris Kilic
Directeur Orient Uitzendbureau

Heeft u nog vragen?

Neem contact op