Cases van Zekerheyd

Bekijk wat Zekerheyd voor anderen betekende.

Besparingen en optimalisatie rond sociale zekerheid voor De Hoop GGZ

Zekerheyd realiseert forse besparingen op sociale zekerheid voor de Hoop. Hiermee ontstaat extra financiële ruimte om goede dingen te doen voor haar cliënten. Door de samenwerking te borgen naar de toekomst geldt hier het adagium dat voorkomen beter is dan genezen.

Lees meer

Besparingen op de whk premie en verlagen van kosten op verzuim voor UW werkbedrijf

Zekerheyd heeft voor Uw werkbedrijf twee onderdelen geanalyseerd. 1. no-risk polissen hadden gemist tijdens verzuim 2. De werkhervattingskas premies Beide met mooie besparingen. Toch lekker als Zekerheyd dan je achtervang is en zorgt dat wat je bijna gemist had maar je wel recht op had toch bij je terecht komt.

Lees meer

Besparingen rondom complexiteit van sociale zekerheid voor Fo-Cus uitzendbureau

Zekerheyd realiseert forse besparingen op sociale zekerheid voor Fo-cus uitzendbureau op de whk beschikkingen. Door onterechte toerekeningen ongedaan te maken.

Lees meer

Ergon realiseert besparingen op sociale zekerheid in samenwerking met Zekerheyd

de samenwerking tussen Ergon en Zekerheyd leidt tot serieuze besparingen op sociale zekerheid en ondersteunt Ergon om beter in controle te zijn op deze complexe materie.

Lees meer

Nivo Noord verlaagt premie whk door samenwerking met Zekerheyd

Nivo Noord realiseert een verlaging op de WHK premie dankzij samenwerking met Zekerheyd. Een mooie opmaat voor verdere analyses op sociale zekerheid.

Lees meer

Oriënt uitzendbureau realiseert forse besparingen in samenwerking met Zekerheyd

Oriënt uitzendbureau in Eindhoven is een stabiele partner voor veel werkgevers. Na een kennismaking met Zekerheyd in het voorjaar van 2021 was het voor Baris Kilic snel duidelijk dat er én mogelijk forse besparingen waren én dat het de organisatie weinig tijd kost. Op beide punten komt dit ook uit voor Oriënt uitzendbureau.

Lees meer

Salarisverwerker en/of accountant: help jouw klant aan liquide middelen met deze slimme applicatie

HR5 is een HRM-kennispartner voor zowel MKB als grotere ondernemingen, het volledige HR-dienstenpakket zit bij hen onder één dak.

Lees meer

scholengemeenschap HUB Noord-Brabant

Dat we met zo weinig inspanning, zo veel resultaat hebben kunnen realiseren had ik vooraf niet durven in te schatten. In december hebben we de  gegevens aangeleverd en daarna is Zekerheyd gestart met de dienstverlening.  Ondertussen zijn de eerste resultaten concreet en hebben we gelden mogen ontvangen. Wij zijn erg tevreden en blij met de gestarte samenwerking en hopen de samenwerking nog lange tijd voort te zetten.

Lees meer

Succesverhaal Zorgdesq

Afgelopen juni maakte Fleur Schellekens van Zorgdesq kennis met Zekerheyd. "Ik ben blij dat we hier de samenwerking gestart zijn. Mooi om te zien is ook hoe er met privacy omgegaan wordt en alles via de beveiligde omgeving gecommuniceerd wordt.”

Lees meer

Supermarktondernemer duikt in de wereld van Zekerheyd

Onder het mom “baat het niet dan schaadt het niet” is in 2019 de samenwerking tussen de bedrijven van Jolien en Zekerheyd gestart.

Lees meer

Van Neynsel besparingen sociale zekerheid en optimalisatie

Om betere resultaten te realiseren rondom de mogelijkheden van sociale zekerheid én om tijd te besparen startte Van Neynsel de samenwerking met Zekerheyd. De afgelopen jaren zijn er gemiste voordelen over het verleden nog gerealiseerd. Daarnaast worden er jaarlijks meer loonkostenvoordelen gerealiseerd in minder tijd. Dat is nog eens een prettige samenwerking.

Lees meer

Zekerheyd en HR-next level geven samen financiële ruimte aan Nederlandse Tour operator

Uit de complexiteit van gemiste loonkostenvoordelen, WHK-premies en no-risk statussen behaalde de touroperator een financiële impuls van €85.000. Een fors bedrag waar het bedrijf recht op had, zonder daar zelf bewust van te zijn.

Lees meer

Meer dan 80% van de organisaties heeft recht op teruggave of besparing op loonkosten.

Neem contact op

Uitgebreide screening met onze applicatie

Snel en automatisch premiescan

Secure privacy policy

U wordt volledig ontzorgd