Cases van Zekerheyd

Bekijk wat Zekerheyd voor anderen betekende.

Oriënt uitzendbureau realiseert forse besparingen in samenwerking met Zekerheyd

Oriënt uitzendbureau in Eindhoven is een stabiele partner voor veel werkgevers. Na een kennismaking met Zekerheyd in het voorjaar van 2021 was het voor Baris Kilic snel duidelijk dat er én mogelijk forse besparingen waren én dat het de organisatie weinig tijd kost. Op beide punten komt dit ook uit voor Oriënt uitzendbureau.

Lees meer

Salarisverwerker en/of accountant: help jouw klant aan liquide middelen met deze slimme applicatie

HR5 is een HRM-kennispartner voor zowel MKB als grotere ondernemingen, het volledige HR-dienstenpakket zit bij hen onder één dak.

Lees meer

scholengemeenschap HUB Noord-Brabant

Dat we met zo weinig inspanning, zo veel resultaat hebben kunnen realiseren had ik vooraf niet durven in te schatten. In december hebben we de  gegevens aangeleverd en daarna is Zekerheyd gestart met de dienstverlening.  Ondertussen zijn de eerste resultaten concreet en hebben we gelden mogen ontvangen. Wij zijn erg tevreden en blij met de gestarte samenwerking en hopen de samenwerking nog lange tijd voort te zetten.

Lees meer

Succesverhaal Zorgdesq

Afgelopen juni maakte Fleur Schellekens van Zorgdesq kennis met Zekerheyd. "Ik ben blij dat we hier de samenwerking gestart zijn. Mooi om te zien is ook hoe er met privacy omgegaan wordt en alles via de beveiligde omgeving gecommuniceerd wordt.”

Lees meer

Supermarktondernemer duikt in de wereld van Zekerheyd

Onder het mom “baat het niet dan schaadt het niet” is in 2019 de samenwerking tussen de bedrijven van Jolien en Zekerheyd gestart.

Lees meer

Van Neynsel besparingen sociale zekerheid en optimalisatie

Om betere resultaten te realiseren rondom de mogelijkheden van sociale zekerheid én om tijd te besparen startte Van Neynsel de samenwerking met Zekerheyd. De afgelopen jaren zijn er gemiste voordelen over het verleden nog gerealiseerd. Daarnaast worden er jaarlijks meer loonkostenvoordelen gerealiseerd in minder tijd. Dat is nog eens een prettige samenwerking.

Lees meer

Zekerheyd en HR-next level geven samen financiële ruimte aan Nederlandse Tour operator

Uit de complexiteit van gemiste loonkostenvoordelen, WHK-premies en no-risk statussen behaalde de touroperator een financiële impuls van €85.000. Een fors bedrag waar het bedrijf recht op had, zonder daar zelf bewust van te zijn.

Lees meer

Meer dan 80% van de organisaties heeft recht op teruggave of besparing op loonkosten.

Neem contact op

Uitgebreide screening met onze applicatie

Snel en automatisch premiescan

Secure privacy policy

U wordt volledig ontzorgd