Succesverhaal Zorgdesq

Succesverhaal Zorgdesq

Zekerheyd ontzorgt

Afgelopen juni maakte Fleur Schellekens van Zorgdesq kennis met Zekerheyd.

Fleur begon in haar nieuwe rol als HR-adviseur en was bekend met de knelpunten rondom het aanvragen van loonkostenvoordelen/ no-risk polissen en de daarbij behorende kansen en risico’s voor werkgevers.

 We spraken Joris de Vries, de ondernemer achter Zorgdesq. Hij gaf al snel aan: “Volgens mij hebben we dit stuk van ons proces niet onder controle”. Onder het mom: “Baat het niet, dan schaadt het niet” is de samenwerking begonnen. De samenwerking kost Zorgdesq weinig tijd. Alle nieuwe medewerkers ontvangen een mail, waar nodig met herinneringen, waarin gevraagd wordt of ze een korte persoonlijke vragenlijst willen invullen. Met de antwoorden kunnen mogelijke loonkostenvoordelen geclaimd worden.

Over de samenwerking zegt Fleur: “Het eerste contact bij mijn vorige werkgever was al prettig; dit liet mij de kansen inzien. Ik ben blij dat we hier de samenwerking gestart zijn. Zekerheyd ontzorgt ons hierin. Als er dan even afstemming nodig is dan loopt dat prettig. Mooi om te zien is ook hoe er met privacy omgegaan wordt en alles via de beveiligde omgeving gecommuniceerd wordt.”