Werken bij

Werken bij Zekerheyd - kantoor icoon

Zeker op je plek

Zekerheyd groeit hard! Sluit aan om deze groei mogelijk te maken en zelf ook te groeien. Je komt te werken in een informele, niet hiërarchische en collegiale werkomgeving die gekenmerkt wordt door ondernemerschap, klantgerichtheid, innovatie en kwaliteit. Je komt bij ons te werken in een klein team.Wat wij doen?

Wij leveren besparingen op het gebied van loonkostenvoordelen, ziekengeld en de premies werkhervattingskas (of private verzekeringen). In deze video krijg je een kort overzicht van ons werk!Onze drijfveren

Wij geloven dat ondernemen slimmer en eerlijker kan. 
Onze missie is dat geen enkel bedrijf sociale voordelen mag missen. Maar door de wirwar van wet- en regelgeving betalen werkgevers in Nederland jaarlijks ruim 2 miljard te veel aan sociale lasten/ worden sociale voordelen gemist  
 
Dankzij onze eigen applicatie maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden om diverse sociale voordelen boven tafel te krijgen en sociale premies terug te claimen. Denk daarbij aan te veel afgedragen premies, niet doorgevoerde regelingen en onbenutte kortingen. 
 
Dit doen we nu voor duizenden werkgevers.


Onze medewerkers

"Niet alleen kreeg ik meteen de kans om mijn enthousiasme in te zetten voor de domeinen die me het meest boeien, maar tegelijkertijd ontwikkelde ik ook een diepgaand gevoel van verantwoordelijkheid voor de veilige omgang met klantengegevens."

Fabian Polak
Business Intelligence Specialist

Onze kernwaarden

Met onze laagdrempelige service zijn we er voor alle bedrijven die af willen rekenen met onterechte sociale premies. We gaan vertrouwelijk om met gegevens en komen afspraken na. Je weet wat je aan ons hebt.

We blijven onze technologie doorontwikkelen en zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn en we zijn glashelder over de mogelijkheden en zijn in het hele proces transparant over de stand van zaken.

Een positieve werksfeer

Werken bij een innovatief bedrijf

Ruimte voor zelfontwikkeling

Een contract voor onbepaalde tijd

Patrick Borghs - Zekerheyd

Wil jij bij ons komen werken?

Solliciteer dan met je cv en een motivatie waarin jij vertelt waarom jij onze nieuwe collega bent! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0603344 of mail naar Recruitment@zekerheyd.nl

Volg mij op LinkedIn