Besparingen uit het verleden zijn de basis voor een samenwerking tussen Plus Retail en Zekerheyd

18 januari 2022

Bij een van lokale ondernemers van Plus Retail waren interessante besparingen gerealiseerd rondom sociale zekerheid. In het najaar van 2019 kwam Plus Retail in contact met Patrick Borghs, oprichter van Zekerheyd. Het werd al snel duidelijk dat zekerheyd een extra specialisme aan tafel bracht dat intern ontbrak.


Ilona ter Hoeve (Adviseur P&O) zegt hierover: “We ervaren jullie als een daadkrachtige organisatie met een goede communicatie, waarin jullie o.a. de complexe materie in duidelijke taal uitleggen.

De eerste analyses bestonden uit een herziening op de werkhervattingskas premie uit 2019 en een bezwaar op de werkhervattingskas premie van 2020. In korte tijd werden interessante besparingen gerealiseerd voor Plus Retail. Vervolgens zijn ook de jaren 2015, 2016, 2017 en 2018 geanalyseerd en gecorrigeerd.

Buiten deze correcties is het nu zaak om voor de toekomst in controle te blijven. Ilona geeft aan: “Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. Jullie denken met ons mee. Ook over hoe we in de toekomst om kunnen gaan met de te krijgen voordelen. Wij zijn tevreden over jullie dienstverlening en de tot op heden behaalde resultaten. Er is veel kennis in huis. Onder andere over de mogelijkheden om gemiste voordelen boven water te krijgen.”